Hevo, verheffend.

Hevo. Verheffend.

De batterij: het kloppend hart van uw truck

Tractiebatterijen of accu’s zijn een essentieel onderdeel van een elektrisch aangedreven palletwagen of heftruck. Zonder batterij doet uw machine niets. De batterij zou dus wel het ‘hart’ van uw truck genoemd kunnen worden. Voor het hart van uw truck moet u goed zorgen.

Hevo Heftruckservice vervangt tractiebatterijen en monteert desgewenst een BMS Controlesysteem in uw truck. Ook adviseren we u over manieren waarop u de levensduur van uw batterij kunt verlengen.

 

De tractiebatterij van uw truck laten vervangen? Neem direct contact op

Tractiebatterijen

Het vervangen van een tractiebatterij is een behoorlijke investering. Helaas zien we vaak dat batterijen sneller dan nodig moeten worden vervangen. Dit heeft te maken met slecht onderhoud en verkeerd gebruik van de batterijen. Niet alleen de batterij zelf, maar ook de elektronica in uw truck kan hierdoor schade oplopen.

Bestelt u uw (semi-)tractiebatterijen bij Hevo Heftruckservice? Dan heeft u vier jaar garantie (twee jaar volledig en twee jaar pro rata).

Ook kunt u ervoor kiezen uw batterij uit te laten rusten met een BMS-controlesysteem. Kiest u voor deze optie, dan breiden we uw garantieperiode uit tot vier jaar volledig.

Hevo Heftruckservice levert ook losse cellen, laders en verder alle benodigde onderdelen voor uw batterij. Uiteraard verzorgen wij ook de montage.

 

Meer informatie of direct een nieuwe accu bestellen?

Bel 0495-634 649

Batterij-Tester

Met een batterij-tester kunnen wij de restcapaciteit en de staat van de batterij voor u controleren. Aan aan de hand van een controle rapport kunnen wij u duidelijk advies gegeven. Meer weten over deze batterij-test? Neem contact op

BMS Controlesysteem

Wist u dat uw batterij kan praten?

Het bedrijf Emrol ontwikkelde een kleine monitor die op industriële batterijen wordt geplaatst. Deze monitor houdt exact bij hoe de batterij gebruikt wordt.

Deze monitor-unit, Battery Monitoring System (BMS) genaamd, meet elk aspect dat de levensduur van de batterij beïnvloedt.

De voordelen van het BMS-systeem:

  • Het verlengen van de levensduur van uw batterij
  • Werktijden vergroten, stilstand vermijden
  • Onderhoudskosten verminderen
  • Nooit meer gokken naar batterijproblemen
  • Een log maken van het gebruik en het onderhoud van de batterij

Bijkomend voordeel: wanneer u een (semi-)tractiebatterij bij ons bestelt inclusief een BMS-systeem, breiden we u volledige garantieperiode uit tot vier jaar.

 

Heeft u interesse in een BMS controlesysteem, zodat u uw batterijverbruik gedetailleerd kunt bijhouden?

Bel 0495-634 649

Accuwater

Ook kunt u bij ons terecht voor accuwater. (gedemineraliseerd water). Meer weten hierover? Neem contact op

tractiebatterij