Hevo, Verheffend.

Hevo. Verheffend.

Onderhoud en reparatie bij Hevo Heftruckservice

Uw heftruck snel weer in bedrijf

Een heftruck of palletwagen is in veel logistieke branches een onmisbaar hulpmiddel. Des te vervelender is het, wanneer uw truck bijvoorbeeld opeens stilvalt. Hevo Heftruckservice uit Nederweert repareert uw haperende truck in een ommezien, ook in de omgeving Eindhoven of Roermond! U voorkomt dit soort vervelende verrassingen door uw truck regelmatig te laten onderhouden. Bijvoorbeeld met een onderhoudsabonnement.

Onderhoud van trucks

Wilt u zeker zijn dat uw machines het hele jaar veilig en betrouwbaar werk leveren? Schakel Hevo’s onderhoudsservice in. Op uw bedrijfslocatie kijken we naar de gebruiksomstandigheden en het aantal draaiuren van uw machine. Aan de hand hiervan bepalen we hoeveel onderhoudsbeurten uw heftruck op jaarbasis nodig heeft.

Mochten er tijdens het onderhoud gebreken aan het licht komen, dan kunnen deze in overleg met u direct gerepareerd worden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement (inclusief keuring) af te sluiten.


Meer informatie over onze onderhoudsservice?

Bel 0495-634 649

Reparatie van trucks

Hevo Heftruckservice komt met een mobiele werkplaats naar uw bedrijfslocatie om uw heftruck te repareren. Indien het niet mogelijk is uw machines terplekke te repareren, vervoeren wij uw truck naar onze werkplaats in Nederweert.

Tijdens de reparatie krijgt u indien gewenst een truck te leen, waardoor u zonder onderbreking uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren.

 

Uw heftruck direct laten repareren?

Bel 0495-634 649

Heftruckbanden