Een heftruck leasen voor uw bedrijf nabij Weert

Hevo. Verheffend.

Hevo Heftruckservice, hét adres voor heftruck leasen nabij Weert

Kunt u voor uw bedrijf wel een nieuwe heftruck gebruiken? Dan kunt u bij ons natuurlijk altijd een nieuw of gebruikt exemplaar aanschaffen. U kunt bij Hevo echter ook een nieuwe heftruck leasen vlakbij Weert. Wij zijn de officiele dealer van het merk Heli en daarom vindt u in ons uitgebreide assortiment altijd het materieel dat u zoekt. Of het nu gaat om een elektrische palletwagen, een reachtruck of een geavanceerde heftruck. Met een betrouwbare Heli machine bent u altijd verzekerd van optimaal rijcomfort en maximale omslagprestaties. 

Een heftruck leasen vlakbij Weert 

U kunt bij Hevo Heftruckservice in Nederweert dus uitstekend terecht voor de financial lease van een heftruck. Zo kunt u een nieuwe heftruck aan uw machinepark toevoegen, zonder dat u een hoge investering hoeft te doen. Financial lease houdt in dat u direct economisch eigenaar van de heftruck wordt en dat de machine op uw balans komt te staan. Aan het einde van de looptijd wordt u volledig eigenaar van de geleasede heftruck. U betaalt elke maand een vast bedrag, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Deze constructie levert u mogelijk zelfs een fiscaal voordeel op en voor sommige branches bestaat de mogelijkheid om de BTW mee te financieren. 

Kies ook voor de kwaliteit van Heli heftrucks

De duurzame heftrucks van Heli hebben maar weinig onderhoud nodig. Voor het uitvoeren van het regulier benodigde onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen kunt u altijd rekenen op onze professionele service. Neem eens een kijkje op de website van Heli Heftrucks Nederland om alle beschikbare machines te bekijken. Bent u er in geïnteresseerd een heftruck te leasen vlakbij Weert, neem dan snel contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van financial leasing.