Heftruck service voor uw bedrijf in regio Eindhoven

Hevo. Verheffend.

Een betrouwbare heftruck dankzij Hevo Heftruckservice

Wanneer u voor uw logistieke werkzaamheden afhankelijk bent van een heftruck of een palletwagen, dan wilt u natuurlijk dat deze machines elke dag opnieuw maximaal inzetbaar zijn. Bent u daarom op zoek naar een deskundige heftruck service nabij Eindhoven? Dan bent u bij Hevo Heftruckservice uit Nederweert aan het juiste adres! Wij staan garant voor goed en regelmatig onderhoud van uw machines. Onze goed opgeleide monteurs bezitten de benodigde vakkennis en ervaring om storingen en uitval van uw heftruck te voorkomen.

Heftruck service voor Eindhoven en omstreken

Heeft uw onderneming veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Sluit dan bij ons een onderhoudsabonnement af. Dan komen we op uw locatie langs om te beoordelen hoeveel onderhoudsbeurten uw heftruck per jaar nodig heeft. Bovendien verzorgen we de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen van uw materieel. Deze keuring wordt uitgevoerd door onze keurmeester mobiel intern transportmaterieel, die tevens ROVC-gecertificeerd is. Zo heeft u er verder geen omkijken naar en voldoet uw heftruck altijd aan de eisen van de Arbowet. Hevo's onderhoudsservice is beschikbaar voor alle soorten en merken heftrucks en overige mobiele arbeidsmiddelen.

Uw heftruck in de deskundige handen van Hevo

Als uw heftruck hapert of het zelfs volledig laat afweten, dan zorgt Hevo Heftruckservice ervoor dat uw machine snel weer bedrijfsklaar is. Met onze mobiele werkplaats komen we naar uw bedrijfslocatie toe om het onderhoud of de reparaties vakkundig uit te voeren. Indien nodig nemen wij uw heftruck mee naar onze eigen werkplaats en krijgt u van ons een heftruck in bruikleen. Tevens verkopen wij onderdelen zoals tractiebatterijen en heftruckbanden.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, of direct een afspraak maken? Bel 0495-634 649 voor de beste heftruck service in Eindhoven, Weert en Roermond!

Heftruckbanden